Ontwikkeling en productie van elektronica

-- Sinds 1977

Ontwerp van industriële regelsystemen, de hardware, de systeem software en de applicatie software. Daarnaast verzorgen wij de montage van componenten op printplaten, PCB's, zowel handmatig als machinaal, through hole en SMA. Onze systemen vormen straks het denkvermogen en de intelligentie van uw product. Dat maakt dat wij bij CDS electronics ons vak fantastisch vinden. Dat maakt ook dat wij alleen kunnen bestaan als wij er voor zorgen dat de producten van CDS electronics van de allerhoogste kwaliteit zijn en dat u er van op aan kunt dat wij altijd kunnen leveren. Zowel met onze klanten als met onze leveranciers hechten wij aan langdurige relaties.
Wij zijn er dan ook trots op dat wij een aantal van onze klanten al meerdere decennia van dienst mogen zijn. Een nieuwe klantenrelatie aangaan is voor CDS electronics een zorgvuldig proces. Wij vinden het daarbij van belang dat onze visie en aanpak past bij die van onze klant. Binnen onze groep met HEAD Electronics, Muco Technologies en Azteco Electronics beschikken wij op 4 locaties over totaal 170 medewerkers waarvan circa 35 ontwikkelaars. In deze combinatie kunnen wij hoge kwaliteit en maximale leverbetrouwbaarheid bieden aan onze klanten.
printplaat cds

Bedrijf

Door de bundeling van competenties van CDS en HEAD op het vlak van zowel ontwikkelen als produceren van elektronica zijn wij ...
Kwaliteit cds-electronics

Kwaliteit

Kwaliteit leveren is een absolute voorwaarde voor succes. Het is een noodzakelijke voorwaarde ...
CDS-electronics productie

Productie

Ontwikkeling van Elektronica hardware en embedded software, werkvoorbereiding, asssemblage en inbouw...
CDS-elektronics ontwikkeling

Ontwikkeling

Soms betreft ontwikkeling alleen het printontwerp en de systeemsoftware, in andere gevallen wordt op basis ...

© 2021 CDS Electronics. All Rights Reserved.