Ontwikkeling en productie van elektronica

-- Sinds 1977

Ontwerp van industriële regelsystemen, de hardware, de systeem software en de applicatie software. Daarnaast verzorgen wij de montage van componenten op printplaten, PCB's, zowel handmatig als machinaal, through hole en SMA. Onze systemen vormen straks het denkvermogen en de intelligentie van uw product. Dat maakt dat wij bij CDS Electronics ons vak fantastisch vinden. Dat maakt ook dat wij alleen kunnen bestaan als wij er voor zorgen dat de producten van CDS Electronics van de allerhoogste kwaliteit zijn en dat u er van op aan kunt dat wij altijd kunnen leveren. Zowel met onze klanten als met onze leveranciers hechten wij aan langdurige relaties.

Wij zijn er dan ook trots op dat wij een aantal van onze klanten al meerdere decennia van dienst mogen zijn. Een nieuwe klantenrelatie aangaan is voor CDS Electronics een zorgvuldig proces. Wij vinden het daarbij van belang dat onze visie en aanpak past bij die van onze klant. Binnen onze groep met HEAD electronics en Muco Technologies beschikken wij op 3 locaties over totaal 250 medewerkers waarvan > 40 ontwikkelaars en 8000m2 productie.
In deze combinatie kunnen wij hoge kwaliteit en maximale leverbetrouwbaarheid bieden aan onze klanten.

printplaat cds

Bedrijf

Door de bundeling van competenties van CDS en HEAD op het vlak van zowel ontwikkelen als produceren van elektronica zijn wij ...
Kwaliteit cds-electronics

Kwaliteit

Kwaliteit leveren is een absolute voorwaarde voor succes. Het is een noodzakelijke voorwaarde ...
CDS-electronics productie

Productie

Ontwikkeling van Elektronica hardware en embedded software, werkvoorbereiding, asssemblage en inbouw...
CDS-elektronics ontwikkeling

Ontwikkeling

Soms betreft ontwikkeling alleen het printontwerp en de systeemsoftware, in andere gevallen wordt op basis ...

NIEUWS: Nordian Capital neemt belang in MACH Technology Group

7 juli 2021 - Nordian Capital heeft een meerderheidsbelang genomen in MACH Technology Group. De huidige aandeelhouders, waaronder CEO Willem Kok, blijven aandeelhouder in de groep.

MACH Technology Group is ontstaan door het samengaan van CDS Electronics, HEAD electronics, Azteco Electronics en MUCO Technologies. Met ruim 250 medewerkers biedt MACH Technology Group haar klanten de sterke combinatie van ontwikkeling en productie van industriële elektronica. In de digitaliserende wereld is deze markt sterk in ontwikkeling en groeit hard. De behoefte aan intelligentie en connectiviteit in alle mogelijke apparaten en machines neemt hard toe.

MACH Technology Group onderhoudt zeer langdurige relaties met haar klanten en treedt met grote regelmaat als ontwikkelpartner op. De verschillende entiteiten afzonderlijk zijn al vele decennia bekend op de markt. Door de combinatie van ontwikkeling, productie en lifecycle management worden klanten volledig ontzorgd. Met circa 45 ontwikkelaars van hardware en embedded software beschikt MACH Technology Group over een brede kennisbasis. Er is jarenlange ervaring en diepgaande kennis op het gebied van motorsturingen, Internet of Things, draadloze RF toepassingen, Lora, Bluetooth, WiFi, LTE, antenne design, Low power, batterijmanagement, machinebesturingen, sensortechniek en meer. De productie vindt plaats in Katwijk en Rotterdam. Door de beschikking over twee uitwisselbare productielocaties kan MACH Technology Group haar klanten met dual sourcing maximale continuïteit bieden.

Het doel voor de komende jaren is om middels autonome groei en overnames door te groeien. Met de komst van Nordian ontstaat de financiële slagkracht en de professionele support om de groei-ambities en verdere professionalisering versneld te kunnen verwezenlijken.

© 2022 CDS Electronics. All Rights Reserved.